Маріуполь

Екологічні добрива із водоростей Азовського моря
Маріуполь · 28.04.2021
Добрива є важливою складовою сучасного рослинництва. А інтенсивне землеробство без добрив — це сьогодні такий самий оксюморон, як гарячий лід чи крижане полум’я. Кожен аграрій знає: скільки «вкинеш» у землю, стільки з неї й отримаєш. Все розпочалося для Марії Шабанової , студентки із Маріуполя, з тренінгів “Основи інноваційного підприємництва на практиці”, які провели в Приазовському державному технічному університеті досвідчені тренери інноваційного холдингу “Sikorsky Challenge”.
Маріуполь · 21.03.2018
Вранці у неділю, 18 березня, замість того щоб валятися у ліжку, всі учні «Центру інноваційного підприємництва» зібралися у аудиторії, щоб представити свої проекти експертам Sikorsky Challenge. Доповідачі дещо нервували, бо вони вперше робили повноцінну презентацію свого проекту не перед командою Центру, а сторонніми слухачами. А нервували дарма, бо запрошені експерти високо оцінили рівень підготовки проектів. Усього їх було представлено 10:

Маріуполь · 12.01.2018
В кінці грудня 2017 року в Центрі інноваційного підприємництва Маріуполя відбувся перший Фестиваль стартапів UP FEST. Активну роль в підготовці команд-учасників проектів відіграли фахівці та бізнес-тренери Інноваційного холдингу Sikorsky Challenge (м.Київ) - Інна Малюкова, Ігор Пеер, Олексій Струцинський. Під час проведення Фестивалю відбулась зустріч бізнес-тренера маріупольського Центру інноваційного підприємництва Ігоря Ленцова з колегами із Інноваційного холдингу.
Маріуполь · 22.12.2017
20 грудня 2017 року в Центрі інноваційного підприємництва Маріуполя відбувся перший Фестиваль стартапів UP FEST. Маріупольський центр інноваційного підприємництва був створений і запрацював в рамках проекту «Ініціативи зміцнення суспільної довіри» (UCBI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та міської ради.

Маріуполь · 18.11.2017
У Маріуполі стартували курси школи стартапів і Регіонального центру інноваційного підприємництва. Нагадаємо, 28 лютого 2017 року в Приазовському державному технічному університеті (ПДТУ) за підтримки Інноваційного холдингу Sikorsky Challenge (м. Київ) було відкрито стартап школу. Цей проект був ініційований вченими ПДТУ з метою впровадження новітніх розробок на споживчий ринок і профінансований Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).