· 

Маріуполь провів свій перший Фестиваль стартапів.

20 грудня 2017 року в Центрі інноваційного підприємництва Маріуполя відбувся перший Фестиваль стартапів UP FEST.

 

 

Маріупольський центр інноваційного підприємництва був створений і запрацював в рамках проекту «Ініціативи зміцнення суспільної довіри» (UCBI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та міської ради.

Його мета - розвиток і реалізація інноваційного потенціалу викладачів і студентів середніх та вищих навчальних закладів регіону та перетворення цікавих ідей і наукових розробок в успішні стартапи.


Протягом двох місяців вчені вищих навчальних закладів Маріуполя опановували знання та навички створення і розробки свої стартапів під керівництвом досвідчених бізнес-тренерів та менторів ДВНЗ «ПДТУ», Консалтингової фірми «ІНПЕК» (Маріуполь), Інноваційного холдингу «Sikorsky Challenge» (Київ) та інкубатора BeNext IT (Ізраїль).

В результаті на першому Фестивалі стартапів, який пройшов в ПДТУ, команди презентували 15 бізнес-ідей, що стосувались всіх сфер життєдіяльності маріупольців. Кращі з них будуть втілені в життя найближчим часом.

 

 

Тематика представлених стартапів - від онлайн-сервісу «Турбота на відстані», який надає  допомогу людям похилого віку до інноваційної розробки гранулювання дрібних відходів металургійного виробництва «Гранмет», передає MRPL.CITY.

 

Читати далі на блозі стартап школи >>>