USAID

Проєкт завершено!
USAID · 22.02.2022
З 17 по 18 лютого 2022 року в Краматорську відбувся регіональний Конкурс стартап-проєктів, який став заключним етапом проєкту «Стартап школа Sikorsky Challenge: сприяння інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів в цільових університетах Донецької та Луганської областей», який здійснюється за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».
Тренінги спільного проєкту Сікорські Челендж та Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» завершились
USAID · 12.10.2021
Наприкінці вересня у стартап школах цільових університетах Сходу пройшли завершальні тренінги проєкту «Стартап школа Sikorsky Challenge: сприяння інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів в цільових університетах Донецької та Луганської областей», який здійснюється за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Переможці Конкурсу стартапів Sikorsky Challenge 2021 від університетів Сходу України.
USAID · 21.08.2021
На цьогорічний Конкурс інноваційних проєктів "Sikorsky Challenge 2021:Україна і світ" було подано 323 проєкти. Серед них - 16 проєктів від учасників зі Сходу України, які пройшли навчання в рамках проєкту «Стартап школа Sikorsky Challenge: сприяння інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів в цільових університетах Донецької та Луганської областей», що здійснюється за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».
На Сході України відбулись локальні Конкурси стартапів. Підсумки
USAID · 03.07.2021
З 1 вересня 2020 року на Сході України виконується проєкт «Стартап школа Sikorsky Challenge: сприяння інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів в цільових університетах Донецької та Луганської областей». Мета цього проєкту - сприяти інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів в цільових університетах Донецької та Луганської областей, дати поштовх розвитку інновацій на базі університетів Сходу України та заохотити молодь до інновацій.

Завершився черговий етап проєкту на Сході України
USAID · 24.06.2021
У стартап-школах цільових університетів Сходу України закінчився другий цикл навчання за програмами «Основи інноваційного підприємництва та практика запуску стартапу» та «Основи малого інноваційного бізнесу» в рамках проєкту «Стартап школа Sikorsky Challenge: сприяння інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів в цільових університетах Донецької та Луганської областей», який здійснюється за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».
Квітень 2021. Співпраця між Сікорські Челендж та Проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України» триває
USAID · 12.05.2021
Як казав Ілон Маск, втілення інновацій - це кардинальна зміна наявного порядку речей. Це створення радикально нових бізнес-моделей та способів взаємодії. Саме про втілення інновацій йшлося під час квітневих заходів проєкту «Стартап школа Sikorsky Challenge: сприяння інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів в цільових університетах Донецької та Луганської областей», який здійснюється за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Березень 2021. Співпраця між Сікорські Челендж та Проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України» триває
USAID · 11.04.2021
"Змініть те, що надходить у ваш мозок, і тоді зможете змінити те, що в ньому народжується", - проголошував Зіг Зіглар, славнозвісний автор теорії успіху та підкорення життєвих вершин. Саме цю місію втілювали тренери Інноваційного холдингу Сікорські Челендж у березні 2021 року під час тренінгів у цільових університетах Сходу України, заряджаючи слухачів стартап-шкіл найціннішими знаннями з інноваційного підприємництва.
Підсумки лютого 2021. Співпраця між Сікорські Челендж та Проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України» триває
USAID · 03.03.2021
9 лютого 2021 року у Краматорську був підписаний Меморандум про створення Інноваційного кластера міста. Підписання Меморандуму означає створення умов для інноваційного розвитку міста шляхом об’єднання зусиль, можливостей та ефективної взаємодії представників університетської та академічної науки, місцевого самоврядування, компаній та громадських організацій.

Співпраця між Сікорські Челендж та Проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України» триває
USAID · 12.02.2021
Головне враження від роботи на Сході України – це задоволення від того, яку корисну справу роблять всі учасники програми. Адже ситуація там дійсно складна – близькість до лінії фронту, страх та песимістичні настрої населення, проблеми пересування. В таких умовах освітня діяльність у сфері інноваційного підприємництва надихає креативну частину молоді, навчає та допомагає створювати власні інноваційні проєкти і цим розбудовувати економіку Сходу. Все це дає надію на майбутнє регіону.
На сході України стартував навчальний курс з основ інноваційного підприємництва та практики запуску стартапів
USAID · 28.12.2020
В грудні 2020 в рамках проєкту “Стартап школа SikorskyChallenge: сприяння інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів в цільових університетах Донецької та Луганської областей”, тренери Інноваційного холдингу “Сікорскі Челендж” розпочали у стартап школах Сходу України перший навчальний цикл з основ інноваційного підприємництва та практики запуску стартапів.

Show more