Акселераційна програма "Стійке місто"
Київ · 07.03.2024
Акселераційна програма «Стійке місто» об’єднає талановитих розробників, дизайнерів, урбаністів та інших креативних особистостей для пошуку інноваційних технологічних рішень, спрямованих на підвищення стійкості житлових будівель Києва. В рамках програми «Стійке місто» відбудеться Конкурс інноваційних проєктів «Смарт-системи енергомоніторингу та програмні рішення розвитку систем енергетичного менеджменту»
Переможці Конкурсу бізнес-ідей у Кам'янець-Подільському
eu4business · 28.11.2023
22 листопада 2023 року. Кам'янець-Подільська міська рада провела Конкурс бізнес-ідей, метою якого є створення умов для сталого розвитку підприємництва, підтримка інноваційного і економічного розвитку міської територіальної громади та подолання негативних економічних наслідків війни.

Конкурс бізнес-ідей у Житомирі
eu4business · 31.10.2023
13 жовтня 2023 року в Житомирській міській раді відбувся Конкурс бізнес ідей, мета якого – створення умов для сталого розвитку підприємництва, підтримка інноваційного і економічного розвитку Житомирської міської територіальної громади та подолання негативних економічних наслідків війни.
Міжнародні проєкти на Фестивалі Sikorsky Challenge 2023
eu4business · 29.10.2023
У другий день Фестивалю Sikorsky Challenge 2023 під час проведення секції "Міжнародні грантові проєкти та стартапи іноземних університетів/організацій – партнерів SCU" був презентований проєкт «Розроблення методології організації і проведення конкурсів бізнес-ідей органами місцевої влади з метою розвитку МСП в семи цільових містах",

У Житомирі відбудеться Конкурс бізнес-ідей.
eu4business · 12.10.2023
На Житомірський Конкурс бізнес-ідей були подані проєкти активних підприємців та підприємців-початківців Житомирської міської територіальної громади, а також осіб, які мають ідеї та планують розпочати власну справу. 6 жовтня відбулось засідання організаційного комітету Конкурсу, на якому були обрані фіналісти .
В Кременчуку обрано переможця Конкурсу бізнес-ідей
eu4business · 29.09.2023
22 вересня 2023 року в Кременчуку відбувся бізнес-форум УРБАН#БІЗНЕС#ФЕСТ, в рамках якого пройшов Конкурс бізнес-ідей. На цьогорічний Конкурс було подано 9 бізнес-ідей, які були розглянуті членами експертної комісії 4 вересня 2023 в приміщенні КП «Інститут розвитку Кременчука». За словами експертів, бізнес-ідеї вразили їх різноманітною тематикою ідей та креативністю.

EU4Business запрошує!
eu4business · 11.08.2023
Програма #EU4Business запрошує 20 українських молодих малих і середніх підприємців повністю безоплатно (за кошти ЄС і Німеччини) узяти участь у 2-тижневому тренінговому курсі на підприємстві у країні Європейського Союзу восени 2023 року.
У Житомирі стартував Конкурс бізнес-ідей
eu4business · 09.08.2023
2 серпня в Житомирі розпочався прийом заявок на Конкурс бізнес-ідей, мета якого – створення умов для сталого розвитку підприємництва, підтримка інноваційного і економічного розвитку Житомирської міської територіальної громади та подолання негативних економічних наслідків війни.

Інститут розвитку Кременчука оголосив Конкурс стартапів для підприємців
eu4business · 20.07.2023
У Конкурсі можуть взяти участь дієздатні громадяни України, в тому числі внутрішньо переміщенні особи, які мають підтверджуючі документи про реєстрацію свого тимчасового місця проживання (перебування), суб’єкти господарювання (фізичні особи-підприємці, діючі приватні малі та середні підприємства) зареєстровані на території Кременчуцької міської територіальної громади.
Співпраця EU4Business та Інноваційного холдингу "Сікорські Челендж" триває
eu4business · 19.07.2023
Наскільки складно організувати проведення Конкурсу бізнес-ідей? Хтось скаже - просто, хтось - ні. Найцікавіше, що обидві сторони будуть праві. Адже це просто для того, хто знає як це робити, але зовсім не просто для того, хто робить це вперше. Найпоширенішою проблемою організаторів-початківців є не лише відсутність досвіду у проведенні подібних заходів, а й відсутність готової та випробуваної методології проведення таких конкурсів.

Show more