Конкурс інноваційних стартап-проєктів "Стійке місто". Підсумки.
Київ · 01.07.2024
Конкурс стартапів "Стійке місто" став одним з етапів акселераційної програми, яку навесні 2024 року започаткували Київська міська державна адміністрація, КПІ ім. Ігоря Сікорського та Інноваційний Холдинг «Сікорські Челендж» за пітримки партнерів та спонсорів.
4BIZ оголосив конкурс студентських інноваційних ідей та проектів  у галузі аквакультури та рибальства в Чорноморському регіоні
4BIZ · 20.04.2024
З нагоди Європейського морського дня 2024 року партнери консорціуму 4BIZ у співпраці з різними університетами-членами BSUN організовують спеціальний захід - конкурс студентських інноваційних проектів, бізнес ідей та стартап ідей.

У Київській політехніці відновилось проведення курсу «Інженерія безпілотних систем»
Київ · 09.04.2024
КПІ, підтримуючи ініціативу активних профільних компаній, яким вкрай необхідні спеціалісти, а також розуміючи широкі можливості для залучення інженерів інших галузей до національного руху дронобудування, поновив курси підвищення кваліфікації «Інженерія безпілотних систем». Програма курсу була повністю змінена, а кількість практики і майстер-класів зросла з 30% до 70%.
Акселераційна програма "Стійке місто"
Київ · 07.03.2024
Акселераційна програма «Стійке місто» об’єднає талановитих розробників, дизайнерів, урбаністів та інших креативних особистостей для пошуку інноваційних технологічних рішень, спрямованих на підвищення стійкості житлових будівель Києва. В рамках програми «Стійке місто» відбудеться Конкурс інноваційних проєктів «Смарт-системи енергомоніторингу та програмні рішення розвитку систем енергетичного менеджменту»

Переможці Конкурсу бізнес-ідей у Кам'янець-Подільському
eu4business · 28.11.2023
22 листопада 2023 року. Кам'янець-Подільська міська рада провела Конкурс бізнес-ідей, метою якого є створення умов для сталого розвитку підприємництва, підтримка інноваційного і економічного розвитку міської територіальної громади та подолання негативних економічних наслідків війни.
Конкурс бізнес-ідей у Житомирі
eu4business · 31.10.2023
13 жовтня 2023 року в Житомирській міській раді відбувся Конкурс бізнес ідей, мета якого – створення умов для сталого розвитку підприємництва, підтримка інноваційного і економічного розвитку Житомирської міської територіальної громади та подолання негативних економічних наслідків війни.

Міжнародні проєкти на Фестивалі Sikorsky Challenge 2023
eu4business · 29.10.2023
У другий день Фестивалю Sikorsky Challenge 2023 під час проведення секції "Міжнародні грантові проєкти та стартапи іноземних університетів/організацій – партнерів SCU" був презентований проєкт «Розроблення методології організації і проведення конкурсів бізнес-ідей органами місцевої влади з метою розвитку МСП в семи цільових містах",
У Житомирі відбудеться Конкурс бізнес-ідей.
eu4business · 12.10.2023
На Житомірський Конкурс бізнес-ідей були подані проєкти активних підприємців та підприємців-початківців Житомирської міської територіальної громади, а також осіб, які мають ідеї та планують розпочати власну справу. 6 жовтня відбулось засідання організаційного комітету Конкурсу, на якому були обрані фіналісти .

В Кременчуку обрано переможця Конкурсу бізнес-ідей
eu4business · 29.09.2023
22 вересня 2023 року в Кременчуку відбувся бізнес-форум УРБАН#БІЗНЕС#ФЕСТ, в рамках якого пройшов Конкурс бізнес-ідей. На цьогорічний Конкурс було подано 9 бізнес-ідей, які були розглянуті членами експертної комісії 4 вересня 2023 в приміщенні КП «Інститут розвитку Кременчука». За словами експертів, бізнес-ідеї вразили їх різноманітною тематикою ідей та креативністю.
EU4Business запрошує!
eu4business · 11.08.2023
Програма #EU4Business запрошує 20 українських молодих малих і середніх підприємців повністю безоплатно (за кошти ЄС і Німеччини) узяти участь у 2-тижневому тренінговому курсі на підприємстві у країні Європейського Союзу восени 2023 року.

Show more