Київ

У Київській політехніці відновилось проведення курсу «Інженерія безпілотних систем»
Київ · 09.04.2024
КПІ, підтримуючи ініціативу активних профільних компаній, яким вкрай необхідні спеціалісти, а також розуміючи широкі можливості для залучення інженерів інших галузей до національного руху дронобудування, поновив курси підвищення кваліфікації «Інженерія безпілотних систем». Програма курсу була повністю змінена, а кількість практики і майстер-класів зросла з 30% до 70%.
Акселераційна програма "Стійке місто"
Київ · 07.03.2024
Акселераційна програма «Стійке місто» об’єднає талановитих розробників, дизайнерів, урбаністів та інших креативних особистостей для пошуку інноваційних технологічних рішень, спрямованих на підвищення стійкості житлових будівель Києва. В рамках програми «Стійке місто» відбудеться Конкурс інноваційних проєктів «Смарт-системи енергомоніторингу та програмні рішення розвитку систем енергетичного менеджменту»

Фестиваль Sikorsky Challenge 2022 відбувся!
Київ · 30.10.2022
Так! І ми зробили це разом - з представниками української влади, нашими українськими та іноземними партнерами, колегами, студентською спільнотою та друзями! Саме разом ми змогли провести цьогорічний Фестиваль в тривожних і непередбачуваних умовах війни.
XI Фестиваль інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2022: Інноваційна трансформація України» запрошує
Київ · 01.09.2022
Війна поставила перед нами неймовірні виклики – частина підприємців та студентів пішла на фронт, уповільнилося інноваційне підприємництво, наукова та дослідницька робота, у багатьох з’явились проблеми з фінансуванням. Але ми не маємо права зупинятися. Адже після нашої перемоги всім нам разом доведеться відновлювати нашу країну. З 26 по 28 жовтня 2022 року в Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського відбудеться «Sikorsky Challenge 2022: Інноваційна трансформація України».

Меморандум про співпрацю Ради з екологічної безпеки та Інноваційного холдингу Sikorsky Challenge
Київ · 05.11.2021
4 листопада 2021 в Київському політехнічному інституті ім.Ігоря Сікорського відбулась зустріч представників міжнародної громадської організації "Рада екологічної безпеки" та Інноваційного холдингу Сікорські Челендж. Метою зустрічі було обговорення майбутньої діяльності та підписання Меморандуму про співпрацю.
Х Фестиваль інноваційних проєктів Sikorsky Challenge 2021
Київ · 02.02.2021
Ювілейний Х Міжнародний фестиваль інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2021» відбудеться з 17 по 20 серпня 2021 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського. Серед організаторів і учасників цьогорічного ювілейного Фестивалю - Міністерство освіти і науки України, Міністерство стратегічних галузей економіки, ДК «Укроборонпром», Державне космічне агентство України, ДТЕК України, КПІ ім. Ігоря Сікорського та 12 університетів України, що є учасниками Інноваційної екосистеми Sikorsky Challenge Україна.

Київ · 22.04.2020
Міжнародний проєкт “AMBOVENT” ( Ізраїль, Україна, Азербайджан, Казахстан ) шукає партнерів для промислового виробництва апаратів ШВЛ (штучної вентиляції легенів). У зв'язку з пандемією коронавірусу та гострою нестачею апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ), команда проєкту вирішила запустити в Україні виробництво недорогих апаратів ШВЛ.. В команду проєкту входять Інноваційний холдинг Sikorsky Challenge (Україна), ізраїльска компанія Peer Innovation 5.0, фахівці з Азербайджану та Казахстану.
Київ · 11.10.2019
Цього року на Конкурс інноваційнийних проектів Sikorsky Challenge було подано 178 проектів з усіх регіонів України, Бельгії, Ізраілю та Азербайджану. Вперше за всю історію Фестиваля участь в ньому взяли команди з 23 міст України. До фіналу вийшли 59 проектів з 14 міст України, Бельгії, Ізраілю та Азербайджану.

Київ · 22.05.2019
21 травня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» відкрито Українсько-китайський центр інженерних інновацій.
Київ · 08.05.2019
16 травня 2019 року у рамках Всеукраїнського фестивалю інновацій відбудеться фінал IP Marathon - марафону з інтелектуальної власності. Марафон організовано Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та державною організацією «Національний офіс інтелектуальної власності» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Українського інституту науково-технічної експертизи та інформації.

Show more