· 

16 травня 2019 року відбудеться фінал «Марафону з інтелектуальної власності – IP Marathon

 

16 травня 2019 року у рамках Всеукраїнського фестивалю інновацій відбудеться фінал IP Marathon - марафону з інтелектуальної власності. Марафон організовано Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та державною організацією «Національний офіс інтелектуальної власності» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Українського інституту науково-технічної експертизи та інформації.

 

Україна завжди була багатою на таланти, а отже є всі підстави вважати, що через деяких час саме переможці Марафону зроблять свій значний внесок у розвиток національної економіки України.

 

У фіналі IP-Marathon у форматі «пітчу» будуть презентувати свої інноваційні проекти учасники, які пройшли курс навчання з інтелектуальної власності та її комерціалізації. Особливість такого виступу полягає в тому, що протягом обмеженого часу - 300 секунд, команда повинна розкрити перед жюрі конкурсу суть своєї бізнес ідеї, її особливості та привабливість.

 

Над оформленням презентацій разом із командами працювали досвідчені ментори: Макс Герасічев - співзасновник компанії Brandstarter, консультант з краундфандингу, підприємець; Дмитро Розенфельд - спеціаліст із презентацій, засновник агенції "ROZENFELDOFFICE"; Олександр Кульвановський - радник з інновацій, керівник з 25-річним стажем у сфері телекомунікацій, інформаційної безпеки, IT та менеджменту; Вероніка Кобзиста - медіа-консультант державних проектів і політичних лідерів, засновниця консалтингової агенції 9.Department.

 

Фінал IP Marathon відбудеться у Торгово-промисловій палаті за адресою: вул. Велика Житомирська, 33, зала «Колізей», з 14:00 до 19:00. На переможців та учасників чекають дипломи (сертифікати), призи від партнерів та заохочувальні бонуси!

 

Станьте свідками народження національних інноваційних проектів, а можливо, встигніть стати інвесторами або партнерами кращих з них! Чекаємо на вас!

 

Реєстрація на захід за посиланням https://bit.ly/2IGzquE.

 

ПРОГРАМА:

 

14:30 - 16:00 презентація та «пітчі» проектів фіналістами на головній сцені в присутності відвідувачів Всеукраїнського фестивалю інновацій та інших слухачів тренінгу;

 

16:00-16:30 Кава - брейк

 

16:30 - 18:00 презентація та «пітчі» проектів фіналістами;

 

18:00 - 18:30 визначення переможців ІP Marathon;

 

18:30 -19:00 урочисте нагородження переможців ІP Marathon.

 

#ipmarathon #imarathon2019 #МЕРТ #НОІВ #МОН #nipo #tisc #tiscua #УкрІНТЕІ #UkrISTEI

 

З програмою Фестивалю можна ознайомитися за посиланням