· 

Новини регіонів. На зв'язку Миколаїв

16 та 17 грудня 2017 року директор інноваційного холдинга Sikorsky Challenge та тренер стартап школи Олексій Струцинський провів тренінг для Миколаївський фіілії громадської організації "Українська асоціація інвалідів АТО".

 

 

Олексій Струцинський разом з учасниками практично відпрацювали повний шлях від ідеї до бізнес-моделі та презентації свого бізнесу. Самим цікавим було те, що за основу взяли реальні проекти, розроблені Національною Академією Наук України. Виявилось, що в здобутках НАНУ є багато проектів, що можна взяти за основу для малого бізнесу.

 Мета такого вибору була така – взяти сторонній проект, який вперше побачили на занятті і відпрацювати повністю бізнес-модель для цього проекту. Було дійсно важко. Одна справа – слухати лекцію і думати, що все просто. І інша справа – практично крок за кроком формулювати основні елементи бізнес-моделі – цінний продукт, сегмент споживачів, канали збуту, система взаємодії зі споживачами, тощо. Але завдяки дружній підтримки багатьом вдалося зробити цю важку і кропітку працю. Результат перевершив всі сподівання.

 

Читати статтю повністю на блозі стартап школи >>>