· 

Хроніки Вінницької Стартап школи Sikorsky Challenge

Наприкінці листопада 2017 року у Вінницькій Стартап Школі "Sikorsky Challenge" відбулись інтерактивні тренінги за програмою Startup Mastery.

 

 

Серед учасників близько 50-ти студентів та випускників технічного університету, а також представники інших навчальних закладів, молоді підприємці та викладачі.

Цитуємо колег із прес-центру  ВНТУ :"Цього року, з врахуванням минулорічного досвіду, провідним тренером Ігорем Пеєром внесено деякі зміни у підготовку інноваторів.

Як зазвичай надзвичайно насиченими видаються навчання, що забезпечує цілковите "занурення" у розробку ідеї та її детального вивчення у різних аспектах можливості реалізації на ній стартап-компанії.

Інтерактивна і різноманітна робота — індивідуальна та групова забезпечує "мозковий штурм" щодо поліпшення запропонованих ідей. Провідний тренер також багато уваги надає представленню сучасного досвіду розвитку стартап індустрії Ізраїлю.

Завершивши інтенсивне навчання, учасники розуміють сильні та слабкі сторони їхніх майбутніх стратапів, та до наступного приїзду Ігоря Пеєра мають можливість покращити власні напрацювання.

 

Читати статтю повністю на блозі стартап школи >>>